Ny design!

Så, nu har jag bytt design! Var inte riktigt nöjd med den gamla, den här känns mycket bättre. Renare och mer stilren liksom. Men - om det finns någon kunnig människa därute som vill hjälpa mig få till något proffsigare så hör av er :)

Var ute på en liten promenad idag, solen sken och jag ville säkra mitt intag av D-vitamin (Det är det man får i sig genom solen va? Eller har jag missuppfattat allt?!). Jag kan inte räkna alla gånger jag sagt att hösten gör mig deppig, men börjar faktiskt ändra uppfattning nu. Trivs när kylan biter i kinderna, solen skiner och löven fullkomligt lyser i vackra färger. 
Och om man tröttnar på att vara utomhus så är det ingen som ser ner på en för att man sitter uppkrupen i soffan med te/choklad/kaffe/allt som är gott! ;)

Imorgon ska jag upp hemskt tidigt för att åka upp till Växjö tillsammans med de andra ledarna på Teatersmedjan! Jag är, som ni vet, ingen morgonmänniska så vi får se hur det går...Har i alla fall massa roligt att se fram emot, det blir en heldag på Regionteatern med workshops och annat. Vi hörs!



Mad as a hatter

FGNHJRYTHRG Jag är så sur just nu. 
Har sovmorgon, börjar 10:30.
Gick upp kl 7.

Here's the story: 
Busstrafiken här ute på landet är under all kritik. Jag har 2 bussar att välja mellan på morgonen: En som går 07:09 eller en som går 08:14. Tänkte ta den senare, och sedan använda dötiden i skolan till att plugga. Satte därför mitt alarm på strax innan kl 7 så att jag skulle hinna gå de 3-nånting kilometrarna till busshållplatsen (hade fått beskedet att mor inte kunde skjutsa mig). 

Det var som vanligt tungt att gå upp, jag snoozade en stund. Ögonen kändes ihopklibbade och sved av trötthet, jag ville aldrig lämna värmen under mitt täcke, någonsin! Nåväl, "a man's gotta do what a man's gotta do!" tänkt jag och slängde mig ner från min upphöjda borg. Åt frukost lite snabbt och väckte sedan min mor och frågade om hon kunde skjutsa mig till busshållplatsen istället. Hade inga större förhoppningar men man kan ju alltid fråga.. Hon sa ja vilket naturligtvis gjorde mig glad. Vem vill inte ha lite extra tid på sig på morgonen? Att dessutom slippa gå 3 km i den här kylan var ju helt underbart!!

Mor försov sig och jag missade bussen. FML.
Jag får å andra sidan skjuts hela vägen till skolan istället, och det är väl bra.

Men det är f*n inte mitt fel...

Ehehe tell'em Mikey! 

 

Ge mig en rubrik

OMG NU BLEV DET STRÖMAVBROTT. HOPPAS INTE INTERNET DÖR.
DÄR DOG DET. VARFÖR KAN JAG FORTFARANDE SKRIVA???

Nu gick Hille ner i källaren och skulle titta på problemet. Modig kvinna! Jag trodde ärligt talat att man aldrig fick strömavbrott i stan? Jag menar, att vi får det ute på landet varje gång det blåser en lätt höstbris är väl inte så konstigt, men här? Mycket märkligt. 

NU KOM STRÖMMEN TILLBAKA. Läskigt när alla elektroniska apparater klickar igång igen och ger ljud ifrån sig... I alla fall, efter att ha intagit obscena mängder mat i form av hembakta kanelbullar, osttortellini och te så sitter vi vid Hilles köksbord och försöker plugga innan vi beger oss till teatern om en timme eller så.  Det går segt och jag har verkligen ingen lust att göra någonting, trots att jag har två prov imorgon. TVÅ. På SAMMA dag. Usch och fy och blä. Känner att jag får förlita mig på att universum ger mig frågor på sådant som jag faktiskt kan. Som om universum skrev mina prov...




 
 
 

We've got catching up to do



Turkiskt äppel-te som mor fick med sig hem :) Eller te och te... "instant drink" med "natur-identiska aromer"... Gott i alla fall. Med mycket socker ska det vara!
Jag och Anton, minst lika fina och glada som veckan innan :)

Det är oktober, alltså Rosa Bandet-tider. Köp ett och stöd Bröstcancerfonden! 
Lördagsfrukost! Alltså förlåt för matbilden, tycker själv det är ganska gross men det här var så gott så jag visste inte var jag skulle ta vägen.
Var på Kulturnatten igår, hängde med folk, såg turboteatern och gick t.o.m. på en teaterworkshop (improvisation och teatersport). Det var hur kul som helst! Man lär sig alltid något nytt varje gång man gör impro :)
Bilderna är på gårdagens smink som blev mörkare än vanligt. Trivdes dock i det - eyeshadow is dah sh*t. 

Idag har jag jobbat och krängt mina gamla kläder till intet-ont-anande-loppisbesökare. Det gick bra, kanske ska hoppa av skolan och bli kringresande försäljare istället? ;) 

RSS 2.0