2012 - året som gått.

Hej igen! 
Förlåt att jag inte har bloggat på länge, men tack för att ni troget har fortsatt att titta in ändå! Det betyder mycket för mig :) Jag tänkte försöka mig på att skriva lite om året som snart är över, år 2012...

Det började som ett väldigt, väldigt bra år. Det bästa hittills till och med! Vi arbetade intensivt med föreställningen "En Vampyrberättelse" och jag kan ärligt säga att det är bland det bästa jag gjort i hela mitt liv. Inte bara blev det en grym föreställning, utan jag fick en teaterfamilj med 16 underbara medlemmar som fanns där i vått och torrt och som aldrig misslyckades med att få mig att le och skratta! Jag lärde mig väldigt mycket och är så tacksam för all uppmuntran och allt stöd jag fick av Povel, vår ledare och regissör. Jag tror jag talar för alla när jag säger att han fick oss att tro på varandra och projektet till hundra procent!

Sedan kom sommaren. Siestafestivalen, sommarlov, Peace&Love, jobb och sena nätter... Good times helt enkelt! I alla fall ett tag. Det är väl ingen hemlighet att det hände mycket i mitt liv i somras, även om jag inte skrivit om det på bloggen förut. Jag känner mig egentligen fortfarande inte bekväm med att skriva om det märker jag nu, av respekt för mig själv och alla inblandade... Det var hursomhelst verkligen vad som närmast kan beskrivas som en känslomässig berg-och-dalbana. Jag har varit med om mycket och mått väldigt dåligt i kortare perioder, men jag har aldrig, aldrig någonsin känt mig så nere som då. Jag kunde inte sova, grät hela tiden, satt uppe hela nätterna och stängde in mig på rummet om dagarna. Ville egentligen inte hitta på någonting, men jag lyckades på nåt sätt ta mig upp och göra det jag skulle. Gick till jobbet, träffade mina vänner (som med få undantag har varit helt jävla underbara) och försökte göra det bästa av situationen. 
"No matter how you are feeling, get up, dress up and show up."

Life goes on - Sommaren blev till höst, skolan började och livet började kännas lättare. Jag fick annat att tänka på och saker att göra istället för att sitta hemma och grubbla. Livet har rullat på ganska bra sedan dess, och även om det med jämna mellanrum händer saker som gör att det känns som om jag är tillbaka på ruta 1 igen så kan jag hantera det. Jag har insett att jag har mycket att vara tacksam över och för det mesta är jag glad.

För att sammanfatta det hela så har 2012 varit ett jobbigt år på många sätt, men jag har lärt mig mycket och bevisat för mig själv att jag klarar det mesta.

Jag har nog aldrig skrivit på det här sättet i bloggen förut... Det blev ett mycket mer personligt inlägg än jag först tänkt mig, men vet ni vad? Jag skäms inte.

It's double the giggles and double the grins, and double the trouble if you're blessed with twins.

Idag var en bra dag.
Min syster är också bra. Och ful. Bra men ful. 




 
 

But you excite my every cell ♥

Jag kan verkligen inte hantera det här som hände mig igår kväll! Har fortfarande fjärilar i magen och känner mig oövervinnerlig! Gavin DeGraw, mannen med den underbara rösten vars musik jag älskat sedan jag var 13 år, vars texter alltid lyckas träffa mig rakt i hjärtat och som jag till och med sett live - den mannen följer mig på Twitter. 

Jag skrev några rader från hjärtat om hur mycket hans musik betytt för mig och förväntade mig på sin höjd en retweet. När jag plockade upp mobilen och möttes av nedanstående blev jag därför minst sagt chockad!


 


(vet inte varför bilderna blev så gigantiska, förlåt!)


Jag är fullt medveten om att många av er inte har hört hans musik, vilket i min mening är väldigt synd. Jag ger er därför en spellista med låtarna han spelade på sin konsert i Köpenhamn tidigare i år, som ett litet smakprov!

"Ni är i alla fall snälla"

Hej där, glad måndag på er osv..

Malmö var underbart, träffade många fina människor som jag inte sett på ett tag. Det är sådant som får en att le som ett fån trots att det är svinkallt ute och man matas med irriterande julsånger konstant! Tack till alla som var med. ♥

Sitter och ska plugga geografi nu, har en grej som ska skrivas färdigt till imorgon. Borde väl egentligen fortsatt arbeta på den direkt efter skolan men jag drog mig istället till teatern för att "suffa" (sufflera, läsa manus och hjälpa till om någon glömmer sin replik). Det var roligt och gick bra, jag är mäkta stolt över mina vänner som är så duktiga på att skådespela och regissera. Kommer bli ett kick-ass projekt, men mer om det senare.

Lagom seg, men jag har i alla fall kaffe.

Innan jag avslutar vill jag skicka en hälsning till mina "i alla fall snälla" kompisar Philip och Adam:
Puss på er, hoppas ni har en trevlig kväll ;)

Winter Wonderland (från mobilen)





Jag älskar snön, allt blir liksom tusen gånger vackrare!

I gårkväll inledde jag helgen med att somna kl 19. Party hard, sleep harder! Har nyss vaknat och det känns ganska skönt att ha sovit. Tror jag bekämpade någon förkylning som börjat etsa sig fast i kroppen.

Idag blir det (förhoppningsvis) Malmö! Bara tågen går som de ska trots all snö. Ska köpa julklappar och träffa massor av underbara människor! Hur ska man förresten klä sig för en dag på stan med minusgrader?

Weekends don't count unless you spend them doing something completely pointless



Jag vet att det bara är första advent, men lite extra ljus är väl aldrig fel?

Har haft en mysig helg, även om jag inte vilat så mycket som jag borde... Hade filmkväll igår med allt vad det innebär - Filmer, tacos, tända ljus, chips i soffan, att somna vid 6 på morgonen och vakna med nackspärr! Återigen gjorde mina vänner min helg.♥

Just nu ligger det ett tjockt vitt snötäcke på marken! Hur perfekt är inte det, att den första snön kommer första december?! Jag brukar inte uttrycka mig positivt när jag pratar om vintern, kallt och mörkt och jobbigt i flera månader... Men när det är snö ute, då känns det inte lika farligt. Det är ju faktiskt väldigt mysigt~

Ha en underbar kväll i vintermörkret! Själv vänder jag mig mot Solsidan ;)


Brace yourselves, winter is coming.

Plötsligt blev det första december! Jag vet att jag har lämnat bloggen åt sitt öde den senaste månaden, så tack för att ni har tittat in i alla fall.

Nu kommer jag se jättefåfäng ut som lägger upp ett kollage på mig själv, men jag tänkte börja med att presentera den otroliga förvandling som mitt hår gått igenom på bara en vecka! Även om jag älskade flätorna och kände mig bekväm med dem så var det dags att ta farväl och göra något annat ett tag. Det var en smärtsam separation, tårarna rann och jag trodde att mina hårsäckar skulle börja blöda. 
Nu känns det hur som helst bra igen. Var på salongen idag och blev fixad,blev en kortare frisyr än jag är van vid men det känns bara skönt!


(Sminkningen på första bilden är från en halloweenfest på höstlovet, jag gick som Ravenclaw-elev. Potterhead un jour, potterhead toujours!)

På tal om höstlovet så spenderades större delen av det uppe hos underbara Emma i Stenungsund! Jag älskar dig.♥

Jag är så tacksam att mina vänner finns, och att de alltid muntrar upp och stöttar mig. Jag känner verkligen att de gör det, och det är så himla skönt. ♥

Bild från förra lördagen. Charmigt värre...

RSS 2.0