Qournbitar i tomatsås m. korn, ärtor och linser


Ny kategori i bloggen - när hände detta senast?
Trodde aldrig jag skulle bli en sån som fotar mat och bloggar om den, men här är alltså matkategorin. Hoppas att jag kan inspirera fler till att äta vegetariskt!

Kvällens middag: Qournbitar i tomatsås med basilika, grädde, vitlök och lite kryddor. Till det kokade jag en blandning (köpt färdigblandad) av korn, gröna ärtor och röda linser. Serverat med majs och sallad!
Gott och vegetariskt - yay!



Alice & Zingo♥





Jag vet inte om det gör mig lite galen, men jag saknar min hund. Båda mina hundar. ♥ 







Alla har planer

Bilder från när vi körde förbi SRF-området igår.
Bilderna sammanfattar både mitt/min Facebookfeed och alla mina närmastes planer. Själv har jag inga alls, vilket känns både skönt och tråkigt.


Dagen i skolan kändes lång och seg, även om allt gick bra. Sedan jobbade jag ett par timmar. Körde moped hem i ösregnet och det kan nog vara det värsta jag har gjort på ett par månader. Jag skojar inte - det rann regnvatten nerför mina ben när jag reste mig! Slängde mig in i duschen och nu sitter jag här. 

Valet står nu mellan att ringa en vän, chilla eller ta itu med att städa på mitt rum. 
Känns som att jag kommer spela Sims 3 istället.


Festivalkläder?

Förutom skorna jag visade i förra inlägget fick jag med mig det här hem från Kristianstad:

Snygg bohemklänning i grönt från Indiska.



Snygga kilklackar från BikBok! Det var 50% på ALLT i butiken, så dessa var riktiga fynd.

Gröna fjäderörhängen som matchar klänningen... Bikbok.

Tunn, lite kortare tröja med lös passform, även den från Bikbok.

Mamma insisterade på att jag behövde en sommarhatt (blir lite varmt med den svarta i filt) så en sådan fick också följa med hem.

Alla dessa plagg (inte skorna då... ajaj) ser jag som kandidater till mina Peace & Love-outfits. Vad tycker ni? Kommentarer och tips är alltid uppskattat!

Nu behöver jag sova, har skola hela dagen + jobb imorgon. Godnatt! / J.

Spontan Kristianstadresa

Hej allihopa!
Idag var jag bara i skolan i 2 timmar, så har hunnit med rätt mycket annat. Jag och mamma lämnade av syster och Emma på Sweden Rock, då hon plötsligt utbrister - "Ska vi inte dra till Kristianstad?". Sagt och gjort, en stund senare var vi där! Det blev en mysig eftermiddag/kväll på stan med en del shopping :)








Alltså - jordgubbsmilkshake! (mamma fick äran att vara bloggfotograf för en dag, ett arbete hon tog sig an med stor entusiasm. Lite väl stor...)

Visst ska man le och vara glad! 

Och slutligen - en bild på skor jag trånat efter i månader/år/deccenium/evigheter/... ♥



Ha det bra, nu måste jag plugga! / J.

Emma ♥



Bild från... nyår 2010/2011 tror jag.

Idag kommer käraste Emma hit, ska hämta henne på stationen när jag har lunch. Hon ska bo hos oss och gå på Sweden Rock Festival tillsammans med syrran. Det ska bli så kul att träffas! Det var iofs bara lite mer än en månad sedan sist, men ändå. 

Riktiga vänner ses alltid igen, oavsett hur långt ifrån varandra de bor. ♥

Presentpåse


Fick en fin påse i födelsedagspresent av faster, farbror och kusin - fylld med massa bra saker! Gissa om det var skönt att komma hem till detta när man varit på festival?!


Siesta 2012!


(Bilden är ett försök att använda remby.com - ganska kul)

Hej! Nu är jag tillbaka efter en månads bloggpaus och hemkommen från Siestafestivalen i Hässleholm. Det har varit helt galet och knasigt, men samtidigt väldigt roligt. Har funnit nya vänner och ny musik! 




RSS 2.0