Towel Sheep Head


Sånt man kan göra istället för att inse att man borde göra sig iordning.

Strawberry Christmas

Hej allihopa! 
Ledsen att uppdateringen har varit lite seg under julen. Tänkte berätta lite om den nu i efterhand!

23 december, "daan före daan", var jag hos min pojkvän och firade med hans familj! De firar alltid den 23, så det kändes på något sätt som en ära att få vara där då :) Jag fick massa fina böcker, ett "brain puzzle" (ni vet såna där knepiga ring-grejer som sitter ihop och så ska man få isär dem? Jag lyckades bättre än väntat!) och presentkort! Klapparna jag gav bort verkade också vara omtyckta! 

24 december, julafton! Jag vaknade upp hos min pojkvän men åkte hem rätt så snart efter det för att fira med "min egen" familj. Usch vad hemskt det låter att säga så... men ni förstår vad jag menar. Vi åt traditionsenlig julfrukost (Gröt med saftsoppa) och sedan bytte vi julklappar. Fick allt möjligt fint, tänkte visa upp det här efter hand. Sedan åkte vi till min moster och firade där. Alice var med oss och det gick jättebra :) 

25 december, juldagen, åkte vi till min faster som bjöd på jättegod mat! Alice följde med dit också, tror hon har hittat en fästman i deras hund Zeppo ;) Fick det fina jordgubbs-setet från The Body Shop som ni ser här ovanför. Det luktar såå gott! Ska testa det senare idag!

Min pojkvän var här tills för en liten stund sedan, får se vad resten av dagen har att bjuda på... Vi hörs!

MJ-ring



Jag vet att bildkvalitén inte är världens bästa, men ville ändå bara visa ringen lite snabbt :) Jag fick den av min syster i julklapp förra året, tror inte jag lade upp den i bloggen då?

Sitter i arenan och väntar på att få redovisa på historian... Vill ni veta mer om det kan ni ju klicka in på Moas blogg! :)

Seg uppdatering


My Dad


Nya naglar

Satte mig och pysslade ihop dessa naglarna igår! Så nu kan jag varken skriva på datorn eller smsa :p  Men det var roligt och väldigt pilligt!

Ska kanske ta tag i mitt liv nu och jobba lite på naturkunskapen...? Om 20 minuter ska vi iofs kolla på luciatåg. Det är musik-esteterna på min skola som ska gå, ska bli kul att se!

Nu ska jag skälla lite på Moa som sitter jämte mig och är inne på facebook ;) Kolla in hennes blogg, den är jättefin! www.winkler.devote.se


Nothing new

Hej allihopa! Ledsen att jag inte uppdaterade i tisdags kväll eller igår! Hade avslutning med barngruppen på teatern i tisdags, och igår var jag hemma och umgicks med syster och hundarna.

Kväll har jag teaterrep med min underbara grupp, längtar redan! 

Inget nytt på mobilfronten heller, tyvärr. Saknar min Xperia lite, även om den laggade så mycket...

Nu ska jag återgå till matematiken och ekvationerna! Vi hörs sen :*

@historielektionen



Mobilstrul

Den här mobilen använder jag just nu. Är strul med min andra (en Xperia X10 mini) :( Den hävdar att minneskortet är skadat. Det bara kom upp helt random igår kväll, kommer inte åt de hundratals bilder som ligger sparade på det heller! Har man haft telefonen i 1½ år så blir det en del minnen... När ska jag lära mig att säkerhetskopiera allt?!

Var inne på Expert innan idag för att höra med dem, de var jättehjälpsamma men tyvärr så hjälpte inte deras råd. Pappa ska ta med telefonen till Telenor imorgon, vi får hoppas att det kommer något positivt av det!

Jobbar på att tänka positivt och inte gräma mig över att jag inte kopierat bilderna. Det är svårt! Men men... sh*t happens happened...

Tori Amos - Winter


Gavin DeGraw - Why do the men stray

http://www.youtube.com/watch?v=jWR5DkBmD_0

"Our needs getting needier and needier
More lies are told until they're true
Until the messages are massacres
Old men get all their killing done with youth..."

Gavin DeGraw - Glass

Perfekt musik såhär klockan fyra på morgonen... Alltså, den mannen! <3

http://www.youtube.com/watch?v=y66NENMprgQ

"Caress her skin like it's glass
She hears your voice making plans
And sees your face in her hands

You don't wanna see somebody beg
As you feel your heart surrender
You begin to fall
How do you say that something's through
When it hasn't even started?
At least not for you..."

Ny design!

Godkväll!
Nu har det hänt grejer på bloggen! Ny header, ny bakgrundsfärg, ny presentation, uppdaterat högerklicksskydd, "snö" på förstasidan, ändrad färg i länkarna, ändrade typsnitt och säkert något mer som jag har glömt... ;)

Jag tycker att den förra designen kändes lite för somrig. Och dessutom - omväxling förnöjer! Vad tycker ni? :)



RSS 2.0