Äventyrsbad~sjukdom~sol

Helluuu.

Nu är det sommar på riktigt hörni! Igår drog jag med mig min pojkvän till Ronneby och badade på det nya badet där (iofs så invigdes det förra sommaren, men har inte hunnit dit förrän nu). Det var awesome! De har vattenruschbana, hopplagun och en sån där ström som man dras med i, bland annat!

 (www.sverigesradio.se, foto Carina Melin.)

Kanske inte var den smartaste dagen att åka och bada på eftersom jag är lite småsjuk, men jaja. Blev av med mina glasögon också. Mina GLASÖGON. Inte mina SOLglasögon, utan vanliga glasögon. Som jag verkligen, verkligen behöver. Antingen är det någon som har tagit dem eller så har jag lagt dem någonstans på badet och kommer inte ihåg var... that sucks. Får se om dom dyker upp! Tur att jag har fler par x)

Sitter ute i hammocken nu förresten, vädret är helt underbart. Så vad gör du vid datorn egentligen? Ut och njut!


Dagens höjdpunkt - hålla liten liten igelk...

mms_img50531 (MMS)

Dagens höjdpunkt - hålla liten liten igelkott! :) Min pojkväns familj har tillfälligt tagit hand om en igelkottsfamilj bestående av en mamma och 8 ungar. Tycker ungarna var söta, men rätt läskiga också eftersom de inte har några ögon än...


Haha, var precis och noppade mina ögonbryn...

Haha, var precis och noppade mina ögonbryn på salong. Ett ord räcker - AJ!


Jag och syrran testar uteserveringen på et...

mms_img63674 (MMS)

Jag och syrran testar uteserveringen på ett nytt café i stan, underbart!


KAOS!

mms_img58465 (MMS)

KAOS!


Tjejkväll ikväll! Nu ska vi vara kvinnliga...

mms_img15715 (MMS)

Tjejkväll ikväll! Nu ska vi vara kvinnliga och leka med hår och smink, puss!


SMS-inlägg

062311_115307 (MMS)


~Städ~Paket~Film~

Hej!
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag, har haft fullt upp med annat roligt (typ som att städa... Woho!). Sånt som måste göras ibland, ni vet.

Idag kom iaf ett efterlängtat paket från Tradera med posten! Ooooh, jag vill så gärna visa er! Men det får bli imorgon ;)

Har precis tittat på film tillsammans med syrran, mysigt! Hon har varit iväg så mycket på senaste tiden, tror vi har setts typ 2 dagar på hela sommarlovet eller något. Känns rätt märkligt när man är van vid att vara tillsammans mer eller mindre hela tiden. Vi är tvåäggstvillingar förresten. Tror inte jag nämnt det på bloggen innan, men nu vet ni :)

Peace!

Kvällsfoto










Perfekt sommarläsning!

Hej!
Tänkte ge er lite boktips så här på sommarlovet! För visst är det ett ypperligt tillfälle att sluka böcker? 

Böckerna jag tänkte tipsa om är 4 böcker i en serie. Jag plöjer just nu tredje boken, Lies. Jag läser dem på engelska, men de tre första finns översatta till svenska (den fjärde är säkert på gång). 

    

Plötsligt försvinner alla vuxna från Perdido Beach, Kalifornien. Alla som är femton år och äldre, närmare bestämt. De som blir kvar är avskärmade från yttervärlden av en mystisk, ogenomtränglig vägg. Vad finns på andra sidan? Är alla vuxna där? Hur tar man sig ut? Vad händer egentligen när barn och tonåringar plötsligt lämnas åt sitt öde? Och hur förklarar man de mystiska krafterna som vissa har börjat utveckla?

Utan att avslöja för mycket kan jag säga att den här berättelsen innehåller MYCKET. Spänning, romantik, sci-fi, fantasy, skräck... Den har verkligen något för alla! Den lutar lite åt det mörka hållet, men Michael Grant har ändå lyckats behålla lite värme och humor i sitt sätt att skriva. Mycket tänkvärt!

Jag tycker att böckerna passar både killar och tjejer, huvudsaken är att man vill läsa något spännande!

På svenska heter böckerna "Övergivna", "Hunger" och "Lögner".


Jordgubbar med mjölk och socker - Det behö...

mms_img24798 (MMS)

Jordgubbar med mjölk och socker - Det behöver inte vara svårare än så att få lite sommarkänsla :-)


Kollar på harry potter i Expert-affären. Ä...

mms_img56514 (MMS)

Kollar på harry potter i Expert-affären. Älskar Harry Potter, tagga sista filmen nu! :-D


Grilla!

mms_img43047 (MMS)

Grilla!


Sitter och väntar på mor som är hos doktor...

mms_img24584 (MMS)

Sitter och väntar på mor som är hos doktorn, sedan ska vi ut på stan. Det börjar bli lite tråkigt nu, mitt te är slut och jag har läst både Frida och Chic från pärm till pärm ;-) förresten, vill visa er dagens outfit sen - stay tuned!


Skolavslutningsdagens vill ha!

mms_img72132 (MMS)

Skolavslutningsdagens vill ha!


Studenteeeeen!

Sitter hos pojkvännen och myser med hans katt medan han är på Sweden Rock och har roligt! ;) Har blåst upp typ 30 ballonger till den stundande studentfesten! Gustavs bror tar studenten så ja, jag är här och hjälper till med vad jag kan innan festen ikväll.
Vi hörs senare :*
peace!

Taco och filmkväll med älsklingen, syrran,...

mms_img29437 (MMS)

Taco och filmkväll med älsklingen, syrran, hennes kille david samt hugo och ebba. Värsta parmiddagen ;-)


Musik och tankar...

I never wanna see you unhappy
I thought you'd want the same for me...

 


Det är minsann inte lätt att steka fiskpin...

mms_img30414 (MMS)

Det är minsann inte lätt att steka fiskpinnar...


Improv everywhere


Sovmorgon

Hej alla glada!
Än så länge har det inte hänt så mycket, gick och lade mig alldeles för sent igår och sov alldeles för länge idag...Klockan är ju redan fem, men det känns som om hon inte är mer än 12-13. Inte det roligaste att känna att man har missat hela dagen! Men jag antar att jag behövde sova ut.

Ska strax åka till min kära pojkvän, får se vad vi hittar på. Om inte annat kommer jag gosa sönder deras söta kattunge ;) Får se om jag kan visa en bild på henne senare!

Peace out~



Sommardesign!

Nu minsann, nu händer det grejer på bloggen! Fick lust att göra en lite mer somrig och färgglad design nu när lovet närmar sig. Åh, jag längtar så! Vi vet ju att sommaren alltid bjuder på fler intressanta händelser än resten av året ;)

Igår fyllde jag och syrran år och... ja, det är ju alltid trevligt att få lite extra uppvaktning någon dag om året sådär! Visst? ;) 
Vi fick ett nytt objektiv med mycket bättre zoom än det som följde med kameran. Jag tycker om det för då kan man "fånga ögonblick" lättare och följa allt på avstånd, utan att störa det som händer.

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen, Peace!

RSS 2.0