Today's gonna be a good day! Återkommer se...

Today's gonna be a good day! Återkommer sen ;)


Torsdagsmorgon.

Godmorgon! Det är mörkt, kallt, ruggigt och jag har matteprov om en liten stund - Jag är på strålande humör! Allvarligt talat, jag är verkligen det!

Höll på att missa bussen imorse (pappa skjutsade mig, och jag blir avsläppt på "fel sida" vägen). Stod och viftade som en galning, chauffören stannade och när jag väl kom på bussen så var han jättetrevlig! Sa godmorgon, att det var trevligt att se mig och önskade mig en trevlig dag! Gissa om jag blev förvånad? Han var minst lika trevlig mot alla som klev på, och jag svär att alla passagerare satte sig med ett leende på läpparna! Det borde finnas fler som denna man i världen!
Tack busschauffören, tack! :)

Nu ska jag peppa för matteprovet, pusshej!

Tisdagskväll.

Har precis kommit hem från teatern. Känns som att det är många bollar i luften nu, det är ganska härligt! Jag tycker om när det händer grejer, även om jag kan bli väldigt stressad (i onödan) också.

Försöker ladda ner en grej så att jag kan använda webcamen på den nya datorn, det tar en stund -.-" Men när det är fixat kommer jag att använda lite mer "real-tids-bilder" i bloggen, vilket är bra.



Godnatt, ha en trevlig tisdagskväll!

Sitter på biblioteket och ska precis börja...

mms_img20709 (MMS)

Sitter på biblioteket och ska precis börja plugga. Hittar inget säkert nätverk med internetåtkomst här så det får bli ett mms-inlägg istället. Kommer inte kunna uppdatera mer förrän ikväll eftersom jag har teater, men ni ska få en update när jag kommer hem! :)


....


Blackheads away!

Jag fick syn på en rolig produkt när jag tittade runt på stan idag, nämligen såna här "clear-up strips".


Alltså "plåster" med citric acid (heter det citronsyra på svenska?!)  som man sätter i ansiktet för att sedan dra bort pormaskarna. Naturligtvis var jag tvungen att undersöka detta!



Min näsa Före.



Tvättar ansiktet (kör med vanlig tvål, har kommit fram till att det funkar rätt bra för mig) och blöter näsan.



På med plåstret! I dramatiskt motljus såklart.



Watermustache!



15 minuters väntan...



Dramatisering av rycket som gav mig tårar i ögonen.



Min näsa Efter! (lägg märke till tåren högst upp till höger ;)) Oskarp bild, men ändå~

Smärtsamt, men resultatet var helt okej! Eller vad tycker ni?


Piece of plastic.

Gissa vad jag hittade på loppis för ett tag sedan? För bara 10 kr?








Visst, lite repig och så, men ändå! Har inte provspelat den än, så man vet ju aldrig hur den låter. Har planer på att rama in den och hänga upp på väggen, så ifall den låter hemskt så gör det ingenting :)


När löven faller...






































Back on track!

Nu minsann, nu är jag tillbaka!
Jag har haft en lång och välbehövlig bloggpaus, men nu känns det som att jag vill, och framför allt har ro att dra igång igen!

Idag är det äntligen fredag... Är hemma och bara slappar, det känns ovant men väldigt skönt. Jag tror att det är viktigt att vila ut lite ibland också ;) Hoppas att ni också får fredagsmysa, oavsett vad det innebär för just er!

Fick äntligen våra efterlängtade datorer av skolan idag! Sitter och testar lite och apassar den just nu. Kul med en alldeles EGEN dator, det har jag faktiskt aldrig haft förut. Förhoppningsvis leder det till lite bättre uppdatering här ;)

Ha en mysig fredageftermiddag så hörs vi snart igen!


RSS 2.0