Lördagsmys.


Godkväll allesammans!
Har legat lågt med uppdateringen på senare tiden, I apologize! Hade läxor och prov som behövde prioriteras. Nu sitter jag i vardagsrummet och myser med hundarna, de har fått ett varsitt tuggben så särskilt tyst är det inte ;) 

Har städat och fixat nästan hela dagen, så det är skönt att ta det lite lugnt. Har dessutom övningskört lite, det går långsamt framåt. Om några månader kanske jag kan starta bilen lite smidigt, haha ;)
Har huset för mig själv en stund innan min pojkvän kommer hit med lite mat (pizza till honom och sushi till mig, yay!). Jag älskar verkligen sushi, men han tycker inte det är något vidare. Det verkar vara en sån grej som man antingen älskar eller hatar... Vilken sida är ni på? Älska eller hata? Sushi eller inte?

Borde ta ut hundarna på en snabb runda innan han kommer men det är så mörkt! Väntar helst tills han är här och kan göra mig sällskap. Fast å andra sidan har jag ju två hundar med mig så jag kommer inte vara ensam precis... vi får se vad som händer!
Ha en mysig lördagskväll!

Godmorgon :) sitter på bussen till skolan ...

Godmorgon :) sitter på bussen till skolan nu. Senare i eftermiddag vantar teater med barngruppen, yay! Ha en bra dag så hörs vi snart igen :)


Läxor Homework Devoirs

Godkväll! :)
Eller ja, kväll och kväll, det är ju egentligen nästan eftermiddag fortfarande! Tror att det är höstmörkret som förskjuter min tidsuppfattning en smula. Är det så för er med?

Igår sov jag till kl 13.00 och resten av dagen gick i en sådan rasande fart att jag inte hann skriva något. Säger vi... den egentliga anledningen är väl att jag bara gjorde absolut INGENTING, vilket inte är särskilt roligt för er att läsa om! ;)

Idag slutade jag skolan strax efter 11, väldigt tacksamt på en måndag! Första bussen går inte förrän runt 13, så jag underhöll mig med några fina vänner tills det var dags att åka hem. Har hunnit med lite TV och en tupplur, samt hjälpt mamma med ett par fina äppelkakor. Yummy!


Nu ligger läxorna på hög och stirrar på mig... Kanske borde ta tag i de reflexiva verben och psykologiska inriktningarna?
Suck...

Förresten, kolla vad som damp ner i brevlå...

mms_img33814 (MMS)

Förresten, kolla vad som damp ner i brevlådan häromdagen! Watch out, things are about to get dangerous ;)


På väg hem från sent rep med teatern :) kä...

På väg hem från sent rep med teatern :) känner mig ganska utslagen så tänker hoppa i säng så fort jag bara kan! Godnatt, sov gott<3


Protect what's good.


Godmorgon :)


Nu blir det matte hela morgonen...
Vi hörs senare :)

Tillbaka efter bloggpaus.

Hej igen allihopa!
Ledsen att jag varit borta så länge, men har jag inte hunnit, orkat eller velat skriva något här på ett tag. Jag hoppas att ni kan ha överseende med det :)
Ägnar dagen åt att kurera min förkylning samt till att studera och ta hand om hundarna.

Här ser vi senaste tillskottet i familjen! Alice, 7 månader.

RSS 2.0