Beväpnade med tunga regnkläder styr vi kos...

Beväpnade med tunga regnkläder styr vi kosan mot kastellet! Sommarteatern nästa, ser mycket fram emot det :) ska försöka stå emot lusten att själv springa upp på scenen...


Bloggpaus, till imorgon iaf. Vi hörs!

Bloggpaus, till imorgon iaf. Vi hörs!


Jag har våghalsiga vänner ;-)

mms_img40868 (MMS)

Jag har våghalsiga vänner ;-)


Veronica maggio! :)

mms_img37813 (MMS)

Veronica maggio! :)


Framkalla dina foton!

Hej på er :)
Eftersom idag är min enda lediga dag den här veckan har jag helt enkelt struntat i att uppdatera. Gick och la mig alldeles för sent igår kväll (läs imorse) och sov alldeles för länge, men det var skönt! Sedan har jag gjort ett tappert försök att städa mitt rum. Blev såklart inte färdig, men det går framåt. Nu ser man golvet, och inga kläder ligger utspridda!

Anyway, dags att återkoppla till rubriken. Framkalla dina foton! Det är mycket roligare att ha fysiska bilder i handen än pixlar på datorskärmen, enligt mig. Och det är ingen risk att du förlorar dem p.g.a datorkrascher heller ;) Jag satt och beställde några igår kväll från
Www.fujidirekt.se, en jättebra och billig hemsida. Man får hem bilderna i brevlådan snabbt också, inom en vecka. (Man får hem en faktura tillsammans med bilderna.) Jag beställer ofta bilder därifrån, det har alltid fungerat felfritt. Dessutom kan man göra förstoringar och tavlor och allt möjligt roligt :) Verkligen värt att prova!

That's all for now! Peace!


Måndagkväll.

Hej igen :)
Nu har jag faktiskt satt mig ner vid datorn och börjat skriva på ett ordentligt inlägg! Men som alltid när man känner att man VILL skriva något så lyser påhittigheten med sin frånvaro. Jag antar att jag inte har något speciellt att skriva om just nu (Och jag tänker inte vara som många andra bloggare och försöka hävda att jag har något att säga när jag faktiskt inte har det...).

Idag har jag alltså jobbat, imorgon är jag ledig och resten av veckan blir det jobb och ÖSTEEERSJÖÖÖ!! Det säger dig nog inte så mycket om du inte är härifrån, men jag kan berätta att det är typ det enda intressanta som händer i stan på hela året. Festival, knallar, karuseller, konserter och "kultur"... allt möjligt! Ser fram emot att träffa lite folk ute :)

   <-- Gissa varför den är där?

Peace!

Heejsan hoppsan. Jag är helt slut nu, har ...

Heejsan hoppsan. Jag är helt slut nu, har jobbat både idag och igår! Försöker skriva ett inlägg senare ikväll när jag vilat lite, ciao<3


Harry Potter och dödsrelikerna del 2

Åh, jag höll på att glömma! Har sett sista Harry Potter-filmen nu!! Jag har blandade känslor, men en sak är säker - filmen var riktigt bra. Hela upplevelsen var otrolig! Såg den kl 00.01 natten mellan tisdag/onsdag, i 3D dessutom!

Nu är allt över.
Jag fick aldrig gå på Hogwarts.
Eller vara med i en HP-film.
Men det är okej.
Kan ju alltid läsa om böckerna och ha film-maraton...


Bakgrundsmusik.



Lite lagom chill sådär.

Midnattsbio! Peppad!

mms_img61537 (MMS)

Midnattsbio! Peppad!


Solar och badar på fullsö (?) med min pojk...

mms_img28151 (MMS)

Solar och badar på fullsö (?) med min pojkvän och hans kompis :) jättehärligt! Älskar havet och att åka båt :-D inatt ska vi se sista Harry Potter-filmen på bio, mer om det senare!


Sitter på tåget nu! Bilden visar ganska br...

mms_img65788 (MMS)

Sitter på tåget nu! Bilden visar ganska bra vad jag ser om jag tittar till höger - gröna fält i tät grå dimma. Tittar jag rakt fram ser jag en Emma som försöker sova, men det borde jag nog inte ta bild på ;-) Borde också sova lite, fick typ 3 timmars sömn inatt. Peace out!


Uppe tidigt, för idag bär det av till Lund...

mms_img55935 (MMS)

Uppe tidigt, för idag bär det av till Lund! Emma ska resa vidare hem därifrån senare ikväll, men innan dess ska vi hinna vara sociala med en vän :) hörs!


Mysfrukost i Karlskrona med Emma :) vi ska...

mms_img11989 (MMS)

Mysfrukost i Karlskrona med Emma :) vi ska spendera dagen här, får se vad vi hittar på!


Alltså, Johnny Depp i "cry-baby"...'nuff s...

mms_img65922 (MMS)

Alltså, Johnny Depp i "cry-baby"...'nuff said<3<3<3


Sitter och tittar på "the big 4" (anthrax,...

Sitter och tittar på "the big 4" (anthrax, slayer, megadeath & Metallica) på tv. De spelar på Ullevi ikväll :) Ingen musik jag lyssnar på ofta, men emma ville se. Rätt trevligt faktiskt ;-)


Hej i natten. Idag har jag jobbat i kioske...

Hej i natten. Idag har jag jobbat i kiosken hela dagen, och det har varit väldigt intensivt! Fullt upp hela tiden! Det var ett stort evenemang (hjälp, HUR stavas det?) i parken med mycket folk. Dagens gladaste nyhet är att min underbara vän Emma kom ner från Gbg idag!<3 hon stannar här ett tag :) imorgon blir det jobb igen.<3 nu ska jag sova, godnatt. Vi hörs!


Är det någon som fixar en sån här till dag...

mms_img20798 (MMS)

Är det någon som fixar en sån här till dagen jag tar körkort? Tack på förhand! :)


Är det bara jag som är fascinerad över att...

mms_img59918 (MMS)

Är det bara jag som är fascinerad över att man tar sig tid och sorterar papper såhär? Ja, antagligen bara jag...


Ser ut som nån skum cider, jag vet, men eg...

mms_img60180 (MMS)

Ser ut som nån skum cider, jag vet, men egentligen är det juice från vattenmelon och jordgubb, källvatten och kolsyra! Vet inte riktigt vad jag tycker om smaken ännu, men flaskan var ju söt? :)


RSS 2.0